RSS

Ponovno vrhunski rezultat

Novosti | 13. Ožujak 2013.

De Vadder – Valckenborgh / Haaltert / Belgija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uvijek se kaže da je puno lakše postići vrhunski rezultat nego ga ponoviti, upravo u tome i je razlika između „šampiona“ i šampiona. Jedan od pravih šampiona bez ikakvih navodnih znakova svakako je Marc De Vadder, koji iz godine u godinu svojim uspjesima i rezultatima pokazuje kakvu snagu jata posjeduje u golubinjaku te o kakvom se majstoru radi. Tako je i u 2012. godini osvojio  25 puta prvo mjesto na utrkama od 50 –800 km, i iz godine u godinu postaje sve bolji i bolji na dugim prugama. Iako se njegovo ime prvenstveno veže za super brze golubove  sa puno pobjeda, veliki dio njegovog nastojanja i njegovog jata posvećen je dugim prugama, kako i na ovom polju postaje sve bolji i bolji pokazuju i rezultati iz prošle godine u kojoj je u vrlo jakoj konkurenciji u klubu iz Ninove-a osvojio 1 mjesto ekipno u kategoriji godišnjaci na dugim stazama, te također i 1. As goluba s godišnjacima, golub B 11 4172529 sa 3 plasmana na utrkama preko500 km.

 

 

 

 

 

 

 

Perjanica jata na kratkim stazama svakako je bila plavo šarena ženka koja je u 2012. u 4 vikenda osvojila 6 pobjeda ( s dupliranjem) u konkurenciji godišnjaka i starih golubova.

Ovakvi rezultati svakako nisu niti malo slučajni nego su rezultat prvenstveno super kvalitetnog i konstantnog rada te vrhunskih golubova koji se nalaze u golubinjacima bračnog para De Vadder – Valckenborgh. Ako k tome pridodamo i odlične uspjehe koje ovaj tandem postiže na derby letovi, poput onog naše u Slavonskom Brodu i na drugima onda nam je slika kvalitete ovog jata u potpunosti jasna.  Uz sve čestitke na ovim uspjesima želimo im i u sljedećim sezonama još više uspjeha, te nas posebno raduje činjenica da će golubovi ovoga vrhunskog majstora i ove godine letjeti u Derby Brod golubinjaku i boriti se za što bolji rezultat.

Nema komentara »

Nijedan komentar do sada.

RSS kanal za komentare na ovaj post. TrackBack URI

Komentiraj