RSS

Novosti iz Belgije

Novosti | 21. listopada 2010.

Vječiti šampioni otac i sin Verstraete iz Oostakera i ove godine su osvojili jednu od prestižnijih titula u Belgiji ukupni su prvaci kluba Entente Belge isto kao i prošle godine. Reportažu o njima pogledaj te ovdje  KLIKNI

Sudionik Derby Brod utrke ’10 Bart Verdeyen belgijski  pobjednik Barcelone počeo je primati priznanja za svoju veličanstvenu pobjedu, reportažu s dodjele nagrada Brugse Barcelonacluba pogledaj te ovdje  KLIKNI uz to najboljeg Primus inter pares goluba ima tandem Schreurs – Hauben čiji su se golubovii kod nas dokazali a također naš natjecatelji iz prošle godine Willy Corteel osvojio je 6. mjesto u ovom petogodišnjem natjecanju ( najbolji golub s Barcelone u 5 godina).

 Također i tandem iz Istočne Flandrije koji već nekoliko sezona leti izrazito dobro sa svojim malim timom na duge pruge i maraton utrke, obitelj Ronsijn ove godine je osvojila 2. mjesto u Belgiji na maraton letovima REPORTAŽA, ove godine i na Derby Brod utrci imamo jednu ženku 100 % Ronsijn  – “De Reisduif” – L. De Klerck.

Nema komentara »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment